Over ons

OS-Easy Group Holding Ltd. (sla nr op.: 837979) wordt gewijd op privécloud gegevensverwerkingsproducten om wolkencampus voor onderwijs te creëren. Met unswerving onderzoek en ontwikkeling, vormden wij de kerntechnologie, onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten op Desktopvirtualisatie, servervirtualisatie en de producten van het wolkenplatform; wij verstrekken computerbeheer, MAC-beheersysteem voor computerklaslokaal, bibliotheek, het klaslokaal van verschillende media, taallaboratorium, appellaboratorium enz.

De OS-Easy opgezette diensten vertakt zich in meer dan twintig landen en gebieden, meer dan twintig agentenbureaus overzee met inbegrip van Duitsland, Japan en andere landen met duizenden globale klanten.

Bedrijfgeschiedenis: 

2002: Gevestigd. Het laboratoriumbeheer van versiepc en het interactieve leren oplossingen

2006: 18 gevestigde bureaus, beginmarkt overzee. Gekregen voeg kloonoctrooi, de eerste stijgende gegevens ghosting technologie van wereldklasse toe

2008: OS vrijgegeven virtualisatietechnologie. Gevirtualiseerde gegevensverwerking, en de technische reserves van de verbindingskloon voor VDI

2010: Zaken aan meer dan 20 landen, Klant wereldwijd worden uitgebreid die meer dan 3,0000.

2011: Vrijgegeven OS-Gemakkelijke e-VDI met gevirtualiseerde App technologie en herstellen technologie (het onderwijsdesktop), beginwolk gegevensverwerkingsmarkt.

2012: De producten werden gebruikt in Duitsland, Japan en veel andere ontwikkelde landen, en hebben 10 verschillende talenversies. Gevirtualiseerde die servertechnologie in Vserver-product in datacentrum wordt gebruikt

2013: Lanceer het kernproduct OS-Gemakkelijke Vserver en OS-Gemakkelijke Wolk voor de bouw van het wolkendatacentrum, en befaamde e-VDI aangezien een product onderwijsbeste kent.

2014: Drie jaar toegekend die Gazelleondernemingen, top 20 Snelgroeiende Bedrijven worden toegekend door Deloitte. Eerste bedrijf om klaslokaalbeheer, leerplanbeheer, het interactieve leren in Cloud Computing voor onderwijs in te bedden

2016: OS-Easy ingegane NEEQ. Voorraad nr.: 837979

Wat doen wij?

Het verstrekken van professionele wolkenoplossing om een veilig en zuiver het onderwijsmilieu tot stand te brengen waar zowel de beheerders als de leraren van het gemak kunnen genieten is onze hoofdnadruk.

Het klaslokaal van de schoolcomputer

Het computerklaslokaal is de essentiële infrastructuur voor elke school. Terwijl het profiteren van het gemak brengt de technologie, vereist het vervelend en herhaalt het dagelijkse beheerswerk, en brengt ook uitdagingen voor het onderwijs naar voren. Al deze worden primaire zorg voor zowel IT beheerders als leraren. 

Volledig nemend de situatie in overweging, ontwikkelden wij Werkende Steunregeling (OSS) en Virtueel bureaubladinfrastructuur (VDI) om gemak van de klasse van het computeronderwijs te verstrekken.

Voorziend het veilige en zuivere milieu van het computeronderwijs van Vensters/Linux-moment herstel is de kernbekwaamheid van OSS-oplossing. Bovendien, u kunt de software/de website controleren toegankelijk voor studenten & gebruik van externe apparaten, de verrichting van monitorstudenten in real time om het resultaat van het onderwijs te begrijpen, en spoor van hardwareactiva enz. te houden.

Met onze VDI-oplossing, kunnen de hardwarekosten van computerlaboratorium zeer worden gedrukt, kunnen de leraren het onderwijs tot middelen van smartphone, tablet overal toegang hebben of de computer, IT beheerder kan het onderwijsmilieu in partij zonder het teruggaan en vooruit onder klaslokalen ver opstellen.

Het klaslokaal van verschillende media

Het klaslokaal van verschillende media wordt meer en meer populair aangezien het mogelijkheden biedt om met diverse teksten in wisselwerking te staan die studenten en stevige achtergrond van kennis geven. Om de voordelen te verzekeren het voor het onderwijzen en het leren brengt, is het belangrijk om een stabiel milieu voor het te bouwen en alle studenten ervoor te zorgen houdt omhoog met cursuswerkzaamheden. 

Onze oplossing voor het klaslokaalwerk van verschillende media zij aan zij met het interactieve die leren software, door IT beheerder en leraar respectievelijk in werking die wordt gesteld die, totaal een levendige interactieve het onderwijsklasse verze

keren.


201612091509.jpg

2016120939.png

Apple-Klaslokaal

MAC OS wordt meer en meer vaak toegepast in grafiekverwerking & ontwerp, het video uitgeven, speciale gevolgenproductie, modelontwerp, animatieproductie enz. voor professioneel gebruik. MAC-het computerlaboratorium geleidelijk aan werd de stijve vraag van infrastructuurbouw voor school. Terwijl, wegens de bijzonderheid van MAC OS, MAC-het beheer van het computerlaboratorium word een hoofdpijn voor IT beheerders. 

Voor de huidige situatie, ontwikkelden wij MAC-Beheersysteem, dat de enige oplossing is die de restauratie van het partijbesturingssysteem, milieuplaatsing en software-update voor MAC kan geheel realiseren. Op deze wijze, IT kan de beheerder een steekproefpc maken en de differentiële gegevens klonen aan de computers van alle studenten in partij om milieuplaatsing in verscheidene notulen te beëindigen. Creeer veelvoudige besturingssystemen waar de Vensters/Linux/MAC OS kunnen o-bestaan om voor verschillende cursussen te dienen. Het moment herstelt MAC OS om het milieu zuiver en gezond te maken.


Language lab

Language lab provides professional audio-visual device as an aid in modern language teaching. It is important to provide a safe and stable environment so it can work well. 

Our features for language lab ensures the smooth working of audio-visual device and software. Operating system can be deployed in batch and restored at restart for protection. Moreover, we provide some features to make language teaching more convenient, such as schedule plan for class, behavior control of students, restriction of external device etc.

201612091541.png

201612091542.png

Professioneel Klassenlaboratorium

Het professionele computerlaboratorium laat studenten aan praktijkberoepsbekwaamheden in toe een staat-van-kunst milieu, zoals Photoshop, Autocad, 3D maximum, C++-het Programmeringsonderwijs.

. Het is een reusachtige investering voor vooruit:gaan-configuratiecomputers die aan de vereisten van specifieke klasse kunnen voldoen. Terwijl het bijwerken en de vervanging om de 3 of 5 jaar plaatsvinden, dat zelfs nog meer de school in dilemma zetten.

Om de totale kosten te besparen evenals vervullend de behoeften van professionele klasse, bieden wij VDI-oplossingen aan om de uitdagingen te overwinnen. Alle configuratieinformatie en middelen kunnen in wolkenplatform worden opgeslagen en worden teruggewonnen om constante verbetering van hardware te vermijden.

Aan de andere kant, bieden wij werkende steunregeling aan om een zuiver milieu te verzekeren en aan de behoeften aan diverse software te voldoen. Bouw snel het milieu multi-OS om een multifunctionele PC voor verschillend het onderwijsmilieu te krijgen.