Partener voordeel

♦ Woon gezamenlijk lokaal van de Onderwijsmarkt en groep marketing seminarie bij

Wij kunnen u bij het bijwonen van lokale bevorderingsgebeurtenissen helpen door de cabineprijs te verdelen, en verkoop/technisch personeel toe te wijzen ter plaatse aan steun. 

♦ Help bij product ter plaatse demo/POC (voorstel van bevestiging)

Indien er belangrijke demonstratie of implementatiegebeurtenis zijn, kan ons professioneel team ter plaatse zijn om technische ondersteuning van uw ingenieurs te voorzien. 

♦ Verkoper-specifiek Technisch Trainingsprogramma

Wij verstrekken hulpmiddelen en middelen om u bij de bouw van vaardigheden te helpen om oplossingen te verkopen en te steunen. Ons doel is u te helpen complexe opleidingswegenkaarten oplossen zodat bereikt u hogere niveaus van autorisatie en verhogingsopbrengst.

♦ Dwars-platformtechnische ondersteuning

Wij verstrekken een grote verscheidenheid van verkoper-specifieke en dwars-platformsteun om u te helpen oplossingen voor uw eindklanten verstrekken. Voordeel van hoogst bekwaam, configuratie, aanpassing, en installatie van IT producten aan uw specificaties.

♦ Informatie uit de eerste hand over nieuwe versie en proefsoftware voor manifestatie

Wij zullen u over dynamica van OS-Easy oplossingen geïnformeerd houden. U zult ook verstrekte proefsoftware voor test zijn om de nieuwe eigenschappen goed te begrijpen en aan uw klanten met voordeel op tijd aan te tonen.

♦ Verkoopsteun en Lood

Door OS-Easy Partnerprogramma, helpen wij oplossingsleveranciers lood produceren die verkoop worden. Doeleind - gebruikers met dynamische marketing en lood-generatie campagnes, gebeurtenissen, uitgaande marketing, SEO en meer gestreefd naar het verhogen van uw zicht. Wij zullen u lokale sales leaden verwijzen zodat kunt u snel worden de zaken rond.

♦ Tiered Kortingsstructuur

Wij bieden tiered kortingsstructuur voor partners aan. De grotere ordehoeveelheid is, de grotere korting u zult krijgen. Zo kunt u volledig van zowel professionele oplossingen als de concurrerende prijs profiteren.

♦ Op de markt brengende Materialen

Wij verstrekken de materialen van de verkoopsteun zoals technische documenten, gebruikershandleidingen, reclamebrochures, videoleerprogramma's enz. om u te steunen. Zo kunt zich u op uw zaken zonder zorg over technische kwesties concentreren.

♦ Het directe Opdracht geven tot en Directe Ordevervulling

Met ons eigen verwerkende centrum van stabiele productiecapaciteit, kunnen wij productorden door onze internationale markten betrouwbaar opslaan en vervullen.

Ons team van de volledig-cyclus op de markt brengend diensten helpt plaatsend uw oplossingen, diensten, gebeurtenissen, en bevorderingen. Van de marketing van materialen om te beëindigen - de gebruikers en de uitgaande marketing, onze geïntegreerde benadering verzekeren u succes met OS-Easy bereikt.