MMS Oplossing

OS-Easy Mac Management System (OS-Easy MMS) is ontworpen voor de Apple klas onderhoud en beheer. OS-Easy gebruik van MMS toevoegen Clone-technologie om u te helpen snel te implementeren MacOS en update software voor alle computers; Gebruik Multi-point Restauratie technologie voor MacOS naar vorige gezonde toestand automatisch na reboot te herstellen. Daarnaast OS-Easy MMS ondersteunt multi-besturingssystemen MacOS, Windows, Linux naast elkaar bestaan ​​voor verschillende onderwijs besturingssysteem dat is gebaseerd op UEFI platform te bereiken. Met eenvoudige bediening, een verscheidenheid aan onderhoud functies waarmee u appel klaslokalen te beheren.

OSS Oplossing

OS-Easy Operating System Support (OS-Easy OSS) is een complete standaard computerlokaal management oplossing die de praktische problemen altijd ondervonden door docenten en IT-managers op te lossen, voldoen aan klanten in verschillende manier, we doen wat klanten nodig hebben.

VDI Oplossing

OS-Easy E-VDI maakt gebruik van desktop virtualisatie-technologie, het gebruik van virtuele desktop naar traditionele pc, gecentraliseerd in de cloud te vervangen, laat de terminal apparaat via het netwerk verbinding kan de toegang tot de desktop-omgeving op elk moment en overal. E-VDI kan de inzet van desktop-omgeving sneller te maken, meer gecentraliseerd beheer en eenvoudiger onderhoud, data is veiliger en een lager energieverbruik.

De Oplossing van het wolkenplatform

OS-Easy Cloud Platform biedt business management en gebruiksvriendelijke self-service portal te helpen centrale datacenter integreren van verschillende gevirtualiseerde resource pools en tak datacenter resource pool, en het maken van deze middelen (host, harde schijf, netwerk, firewall, IP-adres, schakelaars , enzovoort) aan de gebruikers on demand als service, dan meten en het opladen naar verbruik en tijd die private cloud voor de laag IT-infrastructuur bereikt. Het biedt op maat on-demand, dynamisch efficiënte, flexibele uitbreidingsmogelijkheden, het algemene beheer, betrouwbare nieuwe generatie Hyper-Converged Infrastructure implementatie en service delivery platform voor private cloud-gebruikers.

De Oplossing van de Servervirtualisatie

OS-Easy Server virtualisatie-oplossing is de verdeling van een fysieke server in kleinere virtuele servers te helpen maximaliseren van uw server resources. In servervirtualisatie de middelen van de server zelf zijn verborgen of gemaskeerd, van gebruikers en software wordt gebruikt om de fysieke server te verdelen in meerdere virtuele omgevingen, genaamd virtueel of private servers.