OS-Easy Gekregen CMMI5-certificaat, Uitstaan als 's werelds grootste softwareprovider

Oct. 30, 2017

Onlangs kreeg OS-Easy het CMMI5-certificaat uitgegeven door het CMMI-instituut van de Verenigde Staten, met succes een inroad in de toonaangevende softwareleveranciers ter wereld. Het merkt op dat OS-Easy het hoogste niveau heeft bereikt in softwareontwikkeling, service en projectmanagement.

OS_EASY_PASSED_CMMI5_1.jpg

Geautoriseerde certificering

CMMI is afkorting voor Modulatiemodel voor Mogendheidsmodaliteit. Het is ontwikkeld door de Verenigde Staten van Defensie, Carnegie Mellon University en American National Defense Industrial Association. Het is een van de hoogste profiel en moeilijkste certificeringen in de wereldwijde softwareindustrie, en ook het "Passport" voor softwareproducten voor het betreden van de internationale markt. Of het CMMI-beoordeling kan doorgeven of niet een van de belangrijkste symbolen worden om het ontwikkelingsvermogen van het softwarebedrijf te meten.

CMMI5 is het hoogste niveau, bekend als "optimal management level". Van alle bedrijven kreeg CMMI een beoordeling, er waren slechts ongeveer 10% overgemaakt en in China is het cijfer slechts 5%.

Hoogste erkenning

OS-Easy heeft zich richt op de ontwikkeling van cloud computing en grote data core technologie. We hebben onafhankelijke intellectuele eigenschappen voor cloud desktop, server virtualisatie, cloud management platform en groot data analytics platform, enz., Integreert cloud computing technologie en applicatie technologie van de industrie om grote data analyse en innovatieve ondernemerschap cloud service voor de openbare veiligheid en onderwijs sector te bieden. OS-Easy heeft succesvol meer dan 500 private cloud-projecten in de onderwijssector geïmplementeerd, die universiteiten van alle provincies in China omvat. Ondertussen hebben we een solide basis van particuliere cloud klanten in de openbare veiligheid, rechtbank, gezondheidszorg, land middelen en sociale verzekeringen. Uitgekomen door de eisen van de gebruikers, hoge productstabiliteit, tijdige respons en service, kregen we hoge erkenning van industriële gebruikers.

Het CMMI-verbeterprogramma heeft 1 jaar renovatie en optimalisatie ondergaan. De laatste beoordeling betrof bijna alle OS-Easy productlijnen en ontwikkelingsteams. Ten slotte kregen we erkenning van de wereldwijde gezaghebbende instelling, die ons ook meer vertrouwen geeft in de toekomstige ontwikkeling. De beoordelingsgroep heeft verklaard dat tijdens de beoordeling de grote kracht en excelsior houding van OS-Easy ons sterk onder de indruk hebben. Als ze dit moment van innovatie en ontwikkeling houden, kunnen ze zeker een veelbelovende toekomst verwachten.

OS_EASY_PASSED_CMMI5_2.jpg

Kijk vooruit en stap vooruit

Nadat we CMMI5 internationaal certificaat hebben, is de stap voor stap van OS-Easy nooit gestopt. We zullen innovatie blijven en vooruitsturen op het gebied van optimalisatie van het project en het verbeteren van de beheerscapaciteit, bieden klanten een hoogwaardige levering door volwassen ontwikkelingsvermogen te behouden. Wij zullen voor klanten vanuit binnen-en buitenland dienen met efficiënter, intuïtief, innovatief ontwikkelingsvermogen en service vermogen.