OS-Easy werd toegekend aan "Technology Fast 50 China" van Deloitte

Oct. 20, 2017

Op 16 november kondigde Deloitte, de grootste accountant in de wereld, "2016 Technology Fast 50 China" aan in Wuhan. OS-Easy werd toegekend aan technologie "Fast Fast 50 China" en "Technology Fast 20 Optics Valley" van Deloitte met een groei van 3140% in drie jaar.

e83f3bed4cd2c364561b838de006915b.jpg

Media interview

Het enige bedrijf dat zich richt op de private cloud van IaaS in cloud computing-industrie die in het billboard staat, heeft veel aandacht besteed aan OS-Easy. Wuhan News en Hubei TV Station interviewden Zhang Hui, de CMO van OS-Easy.

9bc6f719b71ba813d8c7f272bfe2f4c2.jpg

Zhang zei, OS-Easy is gewijd aan het ontwikkelen van cloud computing-producten, de planning en implementatie van cloud computing, die cloud computing-exploitatie- en beheerdiensten leveren, om de cloud computing service voor industriële klanten te bieden. We hebben meer dan 500 private cloud projecten voor onderwijs, openbare veiligheid, gerecht, grondbronnen, sociale verzekeringen, gezondheidszorg, enz. Geleverd. Door de gebruikersbehoeften te voldoen, hoge stabiliteit en tijdige service, heeft OS-Easy hoge erkenning van gebruikers gewonnen.

Op basis van de trend van de omzetting van de traditionele IT-architectuur naar cloud computing, nam OS-Easy de kans en realiseerde snelle groei met zijn innovatieve service modus.

1. Service principal en flow innovatie: Het aanbieden van cloud-infrastructuurdiensten maakt gebruik van virtualisatie- en cloud computing-technologie in het algemeen, om het informatiebeheer van de industrie te vereenvoudigen en de service principal is manager en operationeel beslisser. Door service flow reengineering en innovatief, OS-Easy Change service principe voor eindgebruikers, de gebruikersvereisten van de gebruikers als oriëntatie. 

Zhang introduceerde bijvoorbeeld in de universiteit, onze dienstverlener is van IT-beheerder veranderd naar docenten, studenten, wetenschappelijke onderzoekers en innovatieve ondernemingsgroepen. Het richten op de toepassingsfuncties van leraren en leerlingen, leren, onderzoeken, experimenten, wetenschappelijke onderzoeken en het dagelijkse leven zorgen voor een betere, intuïtieve en efficiëntere cloud infrastructuurdienst, voltooien alle applicaties met één stroom en maken het toegankelijk met internet Ontdekkingsreiziger:

(1) Wetenschappelijk onderzoeksteam heeft een reeks wetenschappelijke onderzoeksmilieu nodig, waaronder database, middleware, verschillende besturingssystemen en professionele software.

(2) De student heeft een experimentele omgeving nodig, die zowel in de klas als in de slaapzaal toegankelijk is.

(3) De leraar heeft een onderwijsomgeving nodig, die draagbaar is voor mobiel onderwijs.

(4) Heeft een opslagruimte nodig voor de opslag van de klas voor het opbergen en voorbereiden van de klasgegevens, die tijdens het onderwijs toegankelijk zijn.

(5) Innovatief ondernemerschap heeft een Hackerspace nodig.

(6) Nodig om een virtuele online klas aan te vragen voor onderwijs of computeronderzoek.

(7) Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek heeft een hoogwaardige computergroep nodig.

2. Producttechnologie innovatie: sluit een laag niveau architectuur aan, beheren alle bronnen van diverse bronnen van verschillende architecturen en fysieke apparaten centraal. Niet alleen stapelen producten of dozens componenten samen. Op basis van een aantal scenario's en accumulatie van gegevens die door verschillende gebruikers worden gegenereerd, gebruik maken van infrastructuur, bieden u multidimensionale grafieken en rapporteer analyses om te helpen met capaciteitsvoorspelling en toekomstplanning.

3. Service en support innovatie: Samenwerken met de overheid, bedrijven en scholen om gezamenlijke laboratoria op te richten en gezamenlijke projecten te ontwikkelen, ecosphere-hulpbronnen te interopereren, een lokaal distributie ter plaatse te installeren, de interne dienststroom continu te optimaliseren, de dienstverlening te vergroten en de responstijd met 50% te verminderen.

Deloitte beoordelingen

Deloitte commentaar, ingeschreven Wuhan bedrijven staan voor de ontwikkeling van de "Four-New Economy" ontwikkeling trend. OS-Easy neemt de high-speed cloud computing-technologie als ingang toe, biedt klanten de mogelijkheid om server virtualisatie, desktop virtualisatie, cloud management platform producten te leveren en complete cloud oplossingen te bieden.

Inclusion criteria

De evaluatiecriteria van Deloitte "Technology Fast 50" zijn zeer streng. Gekwalificeerde ondernemingen moeten minstens drie jaar actief zijn, met onafhankelijke intellectuele eigendom of eigendoms technologie die belangrijke groei van de weg voor het bedrijf heeft gebracht. Tijdens de geëvalueerde drie jaar moet de avenue van het eerste jaar minder dan RMB 1 miljoen zijn.

Het project begon in 1995 in het Amerikaanse Silicon Valley, kwam in 2005 in China en werd jaarlijks in tientallen landen gelokaliseerd, bekend als de 'Criteria van de wereldwijde groeibedrijven'. Er zijn veel industriële leiders onder de genoteerde ondernemingen: Tencent, Baidu , Alibaba, Le TV, Qihoo 360 enz. De meeste van deze top 50 bedrijven zijn in het vroege groeifase, dus ook Deloitte "Technology Fast 50" staat bekend als het platform om de Sterren van Morgen te vinden.

acb3452b3d7d16ba63c761ce6a9ecdbc.png