OS-Easy Word lid van HP, Alibaba en Intel om Cloud Integration & Cloud Class te bevorderen, Empower Education Ecosystem Upgrade

Oct. 16, 2017

Op 17 augustus 2017 werd in Wuhan een HP Cloud Integration Education Solution Solution-conferentie gehouden. HP, Alibaba en Intel versterken strategische samenwerking en bevrijden "HP Cloud Integrative Education Solution". OS-Easy en enkele andere toonaangevende inhoudsaanbieders in de onderwijssector werden uitgenodigd voor de conferentie, gezamenlijk bespreken over de toekomstige onderwijsmodus.

OS-Easy_Join_Hands_with_HP, Alibaba_and_Intel_to_Promote_Cloud_Integration_Cloud_Class_1.jpg

Op basis van de mogelijkheid van strategische samenwerking creëerde HP het onderwijsecosysteem door wolk-, hardware-, educatieve applicatiebronnen te integreren. Het heeft vorm gekregen en beschikt over de mogelijkheid om snelle implementatie en service te realiseren. Op basis hiervan stellen HP en OS-Easy gezamenlijk HP Cloud Class? - de innovatieve Cloud integratie oplossing? Voor het onderwijzen van scenario volgens de toekomstige ontwikkeling van de ontwikkelingsontwikkeling. 

OS-Easy_Join_Hands_with_HP, Alibaba_and_Intel_to_Promote_Cloud_Integration_Cloud_Class_2.jpg

OS-Easy Cloud Class Solution is ontworpen voor de onderwijssector. Ondersteund door cloud service, is het systeem perfect toegepast in computerlab, Class Access to ICTs, bibliotheek, docenten? Kantoor, enz., Die cloud-to-terminal, terminal-to-terminal integratieve oplossing bieden. Uitgerust met HPMT20 Mobile thin client, HPT630 thin client, enz., Docenten en studenten kunnen eenvoudig gebruik maken van bureaublad systeem geïmplementeerd in de cloud, realiseren van intercommunicatie onder computer lab, multimedia klaslokaal, klas-voorbereiding kamer en kantoor etc., en krijgen precies dezelfde high- prestatieonderwijs en leerervaring als pc.

De strategische samenwerking van HP, Alibaba en Intel zal hun voordelen verder versterken in de onderwijssector. Intussen wordt ook de samenwerking tussen OS-Easy en HP verder bevorderd. Dit ecosysteem biedt voortdurend diverse oplossingen om aan de behoeften van het onderwijs te voldoen. Toekomstig onderwijs is al gekomen. De onderwijsrevolutie die door technologie wordt gedreven, heeft zijn gordijn in China getrokken.