Het Geval van de servervirtualisatie in Middenhof

Apr. 19, 2017

Uitdaging

Als één van de belangrijkste afdeling van de wetshandhaving, is de informatiebeveiliging van Stads Middenhof kritiek. 

Met de ontwikkeling van informatievereiste, voeg nieuwe toepassingen voor het groeien toe en gecentraliseerd zaken, is er stijgende demandsforit infrastructuur.

Het datacentrum vereist aan de middelen van de providemoreserver. Nochtans, purchasingnew servers en andere het materiaal zal de investering, verhogen en zal meer arbeidskrachten kosten en het koelen uitgaven, maar server brengen de middelen werden niet volledig gebruikt. 

servervirtualization201702041409.png

De servervirtualisatie kan IT beheerder helpen om toepassingslevenscyclus uit te breiden en betrouwbaar te verzekeren

het proces van de toepassingslevering.

  1. Hoe te applicationsand zijn dienst op de bestaande infrastructuur snel om in te voeren.

    In het verleden, die een nieuwe server van toepassingsneedsadditional opstellen, maar volledig gebruikt bestaand serversarenot.

servervirtualization201612301454.png

2. Is het bestaan IT de de toekomstige uitbreiding en verandering van infrastructuurconvenientfor?

3. Verzeker toepassingen hoge beschikbaarheid en continuïteit me, niet op menselijke steun voor continuïteit baseren.


servervritualization201612301455.png

4. Hoe te om de dagelijkse leidingwerkbelasting vrij te geven. 

servervirtualization201612301456.png

5. Information de bouwskosten kunnen het rendement van investering of niet zien.

Oplossing

De OS-Easy Virtualisatietechnologie zal bestaande fysieke servermiddelen in datacentrum om integreren te zijn

gevirtualiseerde aan veelvoudige virtuele machines (VM).

Elke virtueel machinedeployed met verschillende toepassingen om het tarief van het serverresourcegebruik te verbeteren;

servervirtualization201612301457.png

Het verstrekt een gecentraliseerd platform van het virtualisatiebeheer, remotelymaintainserver, virtuele machines, netwerken, opslag in datacentrum op om het even welk ogenblik.

Administratorscan stelt toepassingen op ver, monitortoepassing die in real time, aanpast resourcesif lopen nodig, en migreer virtuele machines als er servermislukking aan ensurehigh-beschikbaarheid is.

server virutalization201612301458.png

Gebruik serverfarmen, OS-Easy vServer-virtualisatiesoftware en gedeelde opslag, aan integrateTrialsisis, het systeem van het gevalonderzoek, digitaal CRIC-systeem, Technologiehof, het systeem van de documentbeveiliging, document

kaliberbepalingssysteem, u-beheersysteem in virtuele machines.

Vorm serverfarm om gecentraliseerde resourcegroep, verenigde opslag, verenigde gecentraliseerde steun te bereiken, beheer.

Resourcepool steunt elastische uitbreiding, gemakkelijke onderhoud en verbeteringen, het helpsMunicipal Hof het hebben van efficiency, en rendabel datacentrum.

servervirutalization201612301459.png

Het verstrekt een uitzetbaar hardware en softwareplatform dat de informatie van de 10 jaar kan tevredenstellen technologieeisen ten aanzien van het Gemeentelijke Hof.

201612121516.png

De grafiek van de het systeemlogica van de servervirtualisatie

Voordeel

Verbeter het gebruik van de serverhardware

Integrate multi-Servers to cpu, RAM, de resourcegroepenvoorziening op bestelling van de harde schijfhardware aan verschillend virtuele machines om verschillende toepassingen in werking te stellen, die fysiek servergebruik van 15% kunnen verhogen -35% aan 65% 90%in gemiddelde.

servervirtualization201612301500.png

Druk de kosten van de datacentrumverrichting

Integreer vServer to drukken algemene operationele kosten (de kosten van de serverhardware, ruimtekosten, elektriciteitskosten, van beheerskosten) indatacentrum. De meer servers en bedrijfs applicationsrunning het indatacentrum, meer kosten zullen worden bespaard. Analysisin van de kostenvergelijking het volgende als verwijzing:

Vergelijk PuntVóór VirtualisatieNa virtualisatie
Serverbedrag

9 servers

Onlangs gekocht 3 fysieke die servers, aan 30 virtuele servers worden gevirtualiseerd.
Hardwaregebruik

Gemiddelde 35% van servergebruik

van middelen voorziet allocatedon de vraag, serverresourcegebruik tot 80% wordt verhoogd die
De snelheid van de toepassingsplaatsingToen een de nieuwe toepassingsbehoeften tobe installeerden, moet u een nieuwe server kopen, besturingssysteem en toepassingen, kosten installeren 3-5 dagen.De vooraf bepaalde verscheidenheid van besturingssystemen, installeert de kosteneen half uur van de toepassingstovenaar om een nieuwe toepassing te voltooien.
BedrijfscontinuïteitServerhardwarefout, gegevensverlies, onderbrekingsresultaten in bedrijfsonderbrekingMigreer online virtuele machines aan verschillende fysieke servers, geen bedrijfsonderbreking.
OnderhoudInstalleer toepassing, besturingssysteem, vorm netwerk, behoefteonderhoud ter plaatse, administratormanages 1 10 servers.Het verre datacentrumbeheer, noneed onderhoud ter plaatse, de servers van 1administrator manages 100.
Machtsconsumptie

Algemene server (4 cpu) 650 watts * 24 * 30 = 468 kWu/maand van ongeveer 250USD-elektriciteitsprijs

10 servers = 2500USD/yearDe groene energie, sparen vloerruimte, vermindert kabinetsbedrag

3 reeksen = 750USD/year

Verzeker bedrijfscontinuïteit

De dynamische migratie, de hoge beschikbaarheid, de taakverdeling en andere geautomatiseerde diensten, waarborgen effectief toepassingsstabiliteit en continuïteit.

servervirtualization201612301501.png

Flexibel en expandableIT infrastructuur voor en zaken die veranderen groeien

De onbeperkte hardware expansionin datacenter, bevordering beïnvloedt niet de lopende toepassing, die is geschikte en forITarchitectuur die veranderen groeien.

Virtuele die machines van elkaar worden geïsoleerd om de „één server één toepassings“ te elimineren modelin het verleden.

Vereenvoudigd en gemakkelijk onderhoud

Snel stel toepassingen op: versnel de plaatsingssnelheid voor nieuwe servers en toepassingen, zeer het verminderen van van de serverwederopbouw en toepassing ladingstijden. Ben initiatief om middel planning te verhogen

vooruit zodat de klanteneisen snel kunnen worden geantwoord.

Verminder onderhoudstijd: verander hardwarebeheer van een paar dagen/weken in 1--3 uren, ukan en upgradehardware sneller handhaven.

Bouw gemakkelijk experimenteel milieu: het experimentele applicationscan testen wordt geïnstalleerd in virtueel machine, toen formeel tot realusage wordt uitgebreid, die het IT risico dat minimaliseert.

Grafische Webinterface: web-based interface voor configuratie en beheer kan ver zijn betreden in bureau of thuis, vereenvoudig zeer de verrichting en het behoud van een groot aantal van servers.