OSS voor schoolit bouw door MOE

Apr. 19, 2017

Uitdagingen

Er zijn 4500 die computers in de 62 primaire die en middelbare scholen worden gescheiden door het onderwijsdienst van de Provincie worden geconstrueerd. 

OS-Easy OSS hielp het Ministerie van Onderwijsdienst aan de verre monitor en meningsstatus van de computerverrichting van alle scholen. 

Controle en statistiekenschool PCs in real time, aanbiedingstechnische ondersteuning aan de school in het district.

1. Apparaat en netwerkbeheer: hoe te om groot die aantal computers te gebruiken in verschillende scholen in het land worden gescheiden, en hoe te om een vlotte netwerkstroom te verzekeren, en deze apparaten voor verenigd beheer in te voeren.

2. Stel, beheer software & het onderwijsmiddelen op: stel het besturingssysteem op, installeer software en de het onderwijsmiddelen heeft grote moeilijkheden aan minder-bekwame leraren gebracht, omdat deze computers in verschillende die klaslokalen gevestigd worden in verschillende scholen worden gescheiden.

3. Dagelijks onderhoud: hoe te om deze verdeelde computers na het kopen te handhaven? 

startuprestore201612301433.png

Oplossing

◆ De functies van de onderwijsdienst:

  1.  Van de statistiekenhardware & software gebruik: of elke scholen de gekochte computers en de software of niet hadden gebruikt? En wat men voor leraren populair en nuttig is?

startuprestore201612301434.png

2. Verre Hulp om leraren te helpen om computer te gebruiken:de frequentie van het computersgebruik: de leider kan vragen en statistisch van computers gebruikend tijd en frequentie in verschillende scholen.

3. Verrichtingslogboek, het verre gebruik van het monitorapparaat: OS-Easy OSS-verslagenapparaat die logboek, de verrichtingslogboek gebruiken van de scholenbeheerder. De beheerder of de leiders kunnen de computeractiviteiten van de leraar van logboek kennen, en controleren het computerscherm om het computergebruik te begrijpen, en dat de toepassing de meesten in het dagelijkse onderwijs in werking stelt.

201612301435.png

◆ Voordelige functies voor elke school:

1. Het flard, de verbetering van de virusdatabase & stelt aan alle computers op: OSS kan venstersflard, antivirus database voor alle computers in één keer bevorderen, kunt u deze eigenschap ook gebruiken om andere onderwijssoftware in alle computers te installeren.

201612301512.png

2. Verre Hulp om leraren te helpen om computer te gebruiken: OS-Easy OSS heeft Verre Hulpeigenschap zodat de beheerders clientcomputers kunnen ver controleren om leraren te helpen om computerproblemen op te lossen.

3. Ver herstel systeem om systeemveiligheid te verzekeren: de beheerder kan ver de systemen van het computerklaslokaal in zijn bureau herstellen, wanneer besmet door virus of de ontbroken computers, eenvoudig een ver bevel verzenden om hen onmiddellijk terug te krijgen.

201612301605.png

Voordeel

  1.  Controle en steuncomputer die gebruiken: Door het logboek van de apparatenverrichting, activabeheer die, havenbeperkingen, softwarebeperkingen, programma, netwerkbeperkingen, bandbreedtebeheer, ARP aanval verhinderen, om een gezonde computerhardware, software, netwerkenverrichting te waarborgen.

startuprestore201612301437.png

2. Verzeker stabiele systeem en toepassingen: Door besturingssysteemimplementatie, virtuele OS kanaaleigenschappen, flarden en de verbeteringen van de virusdatabase, kan OS-Easy OSS softwaremilieu voor gescheiden computers op om het even welk ogenblik opstellen en bijwerken.

startuprestore201612301438.png

3. Een verscheidenheid van het onderwijsmiddelen kunnen beter worden gebruikt: om het onderwijsprestaties te verbeteren, kocht de onderwijssector heel wat audio en videomiddelen, educatieve software, enz., maar het is moeilijk om deze middelen te verdelen aan elke computer en elke leraar op de hoogte te brengen.

OS-Easy OSS kan deze middelen aan elke computer opstellen zodat de leraren en de studenten deze kunnen eerst worden het onderwijzen middelentijd.

4. Verbeter de efficiency van onderhoud en steun: OS-Easy verstrekt een eenvoudige manier voor computeronderhoud. De computersoftwaremislukking kan onmiddellijk aan normaal, ver de status van de meningscomputer, verre macht worden hersteld weg, bericht verzenden, verre technische ondersteuning verstrekken helpen beëindigen - gebruikers om computers voor het onderwijs te gebruiken.

startuprestore201612301439.png

Toepassingen

OnderwijsComputerlaboratorium, computerklaslokaal, Bibliotheek, Taallaboratorium, Opleidingsruimte op Universiteit, Universiteiten, K12-scholen
MOEOnderwijsmateriaalpost, Dienst van Onderwijs, Ministerie van Onderwijs
FabrikantPC-fabrikant, motherboard fabrikant, PC-reseller, systeemintegrator
OnderwijsleverancierE-lerende leverancier, de oplossingsleverancier van het taallaboratorium, whiteboard leverancier

Concurrentievoordeel

1. 100%-steun UEFI BIOS: Microsoft verklaarde dat Windows 8, 10 volledig steun UEFI, dit al motherboards fabrikantenopbrengst UEFI als standaardbios maakte. Motherboard aan UEFI wordt bijgewerkt om systeemlaars voor vensters 8, 10 te versnellen die.

2. 100%-steun GPT: PC-de fabrikanten verstrekken 4TB/8TB-harde schijf voor personal computers, 10TB of de grotere capaciteitsharde schijf voor bedrijfscomputers, GPT is de enige keus, de steunen 2GB van MBR slechts die geleidelijk is geëlimineerd.

3. OSS-Terugwinningssysteem = Systeemherstel + het Klonen hulpmiddel.

4. De steun centraliseerde beheer in Wolk, met mobiel beheer van stootkussen, telefoon enz.