OS-Easy MMS

Het OS-Easy Mac Management System (OS-Easy MMS) wordt ontworpen voor het Apple-het klaslokaalonderhoud en beheer.

De frequente softwareinstallatie, besturingssysteemupdates, oorzakensoftware is, besturingssysteemcorruptie strijdig, die dringende besturingssysteemrestauratie om naar vorige schone systeemstaat vergt terug te keren. Het beheer van groot aantal van Apple-PC kan zware werkbelasting voor beheerders zijn.

Het OS-Easy MMS gebruik voegt Kloontechnologie toe om u snel te helpen MAC OS opstellen en software bijwerken aan alle computers;

Technologie de Met meerdere balies van de gebruiksrestauratie om MAC OS aan vorige gezonde staat na reboot automatisch te herstellen.

Bovendien OS-Easy MMS multi-in werking stelt systemen om MAC OS, Vensters te bereiken, coëxisteert Linux die voor verschillende die het onderwijsos vereisten werken op UEFI-platform worden gebaseerd.

Tegelijkertijd, gemakkelijke verrichting en een verscheidenheid van hulp van onderhoudseigenschappen gemakkelijk leidt u appelklaslokalen.

macmanagement201612301528.png

Waar te gebruiken?

MAC OS wordt voortgebouwd bij UNIX-de stichting, met uitstekend stabiliteit en gebruik van geavanceerde Internet-normen, neemt MAC volledig voordeel van multi-core Intel-bewerkers en uitgerust met hoge snelheid kan het flashgeheugen, zijn snel een verscheidenheid van baan van de grafiekverwerking te voltooien.

MAC OS is gebruikt meer en meer in grafisch ontwerp, het video uitgeven, speciale gevolgenverwezenlijking, modelontwerp, animatieverwezenlijking, wordt het klaslokaal van enz. Apple de stijve vraag naar schoolinfrastructuur.

macmanagementsoftware201702040923.png

Academie van het Ontwerpen: Animatieontwerp, Grafisch Ontwerp, Manierontwerp, Architectuurontwerp, enz.

• Academie van Kunst: Film en Televisieproductie, het Video Uitgeven, Muziek het Uitgeven.

• Academie van Werktuigbouw: Mechanisch ontwerp, Techniekontwerp, enz.

macmanagementsoftware201702040924.png

Academie van Software: Software-ontwikkeling, Spelanimatie, Mobiele de Telefoonontwikkeling van 3G, Reclameontwerp

• Opleidingsinstituten: Grafiekverwerking, 3D Ontwerp

• Internationale Hoge of Basisschool: Het Klaslokaal van de studentencomputer.

macmanagementsoftware201702040925.png

Acht Voordelen

OS en Softwareplaatsing voor Apple-Klaslokaal

Verenigd stel MAC OS aan alle machines in Apple-Klaslokaal op, stellen de Maximumsteunen in één keer aan 1.000 machines op.

Gebaseerd op HFS + voegt de verdelingsgegevensbron kloontechnologie toe, bereikt de snelheid van de gegevenskloon tot 6GB/min.-MAC OS kan aan alle machines in 8 minuten worden opgesteld, en PC-naam en IP toewijzen aan alle machines.

macmanagement201612301529.png

De bescherming van MAC OS

Nadat MMS de installatie volledig is, standaard zal MAC OS in leraren en van studenten machines worden beschermd. Tegelijkertijd, plaatste de beheerderdouane de beveiligde partitie volgens de huidige behoeften van verschillend het onderwijsmilieu: als bescherm systeempartitie, bescherm gegevensverdeling of gehele schijfbescherming.

macmanagement201612301530.png

Het moment herstelt MAC OS

OS-Easy MMS biedt een verscheidenheid van aan herstelt cycli: Telkens als, dagelijks, wekelijks, en herstelt maandelijks systeem. Het onmiddellijke nieuwe begin om MAC OS aan vorige status, snel duidelijk virus in een paar seconden te herstellen, en bezet schijf geen ruimte. Bijvoorbeeld: het onderwijsmac OS geplaatst zoals herstellen elke keer zal, alle machines in Apple-Klaslokaal terugkeren naar het vorige zuivere het onderwijsmilieu na nieuw begin.

63 de systemen van MAC OS coëxisteert

In veel gevallen, moet een klaslokaal het verschillende professionele cursussen onderwijzen steunen, dan de veelvoudige besturingssystemen vereiste verschillende toepassingen voor elk besturingssysteem coëxisteren om de problemen van het softwareconflict te vermijden.

OS-Easy MMS steunt 63 besturingssystemen van MAC OS coëxisteerde, ontmoet volledig verschillende besturingssysteemversies en verschillende professionele het onderwijsmilieu's in Apple-Klaslokaal. Het laarsmenu leidt automatisch aan veelvoudige besturingssystemen, gaan de studenten de verschillende milieu's van MAC OS voor verschillende cursussen in, en de beheerders kunnen automatisch-laarsbesturingssysteem voor alle studenten aanwijzen, of studentenbesturingssysteem manueel ingaan.

MAC OS, Vensters, Linux coëxisteert

In het wat speciaal klassenonderwijs, moet Vensters gebruiken of Linux-het besturingssysteemmilieu, OS-Easy MMS steunenmac OS, Vensters, Linux-systemen coëxisteerde. Door MAC-afdelingshulpmiddel om veelvoudige verdelingen te creëren om MAC OS en verschillende Venstersversies te installeren, of Linux-systeem, niet alleen kunnen de professionele het ontwerpcursussen van steunmac, maar ook voor andere het professionele cursussen onderwijzen worden gebruikt. Meer studenten kunnen de superioriteit van Apple-klaslokaal ervaren.

macmanagement201612301532.png

Voeg Kloon Bijgewerkte Gegevens toe 

MAC-de besturingssysteemupdates, software-updates zullen geschikt in Apple-Klaslokaal worden. U kunt partijinstallatie, partijsysteemupgrades realiseren en de software-updates, slechts de update in steekproefpc, zullen het verschilgegevens van MAC moeten beëindigen OS automatisch bijgewerkt worden in HFS + verdeling, dan overbrengt de verschilgegevens naar alle machines in een paar notulen, snel volledige MAC-systeemupdate op grote schaal en onderhoud. Het kan MAC-laboratoriumbeheer efficiënter maken.

macmanagement201612301531.png

Systeem met meerdere kanalen

De beheerder kan een kanaal OS snel dupliceren op geïnstalleerd MAC OS wordt gebaseerd, is het tweede niveau die tot virtuele besturingssystemen leiden, is Elk kanaal een onafhankelijk milieu dat. U kunt tot 1000 kanalen in één geïnstalleerd besturingssysteem tot stand brengen. Deze eigenschap kan worden gebruikt om een verscheidenheid van experimenteel het leren milieu voor studenten snel tot stand te brengen, geen behoefte om besturingssysteem voor elke cursus individueel te installeren en op te stellen.

Flexibiliteit om de verdelingseigenschappen te wijzigen

De beheerders kunnen verdelingsbedrag aanpassen en de grootte om het bestaande systeemmilieu (kan tot 128 verdelingen, één verdelingssteunen tot 256TB verdelen) te reserveren, flexibiliteit past aan de verandering van het het onderwijsmilieu aan. Hoofdzakelijk wordt gebruikt om de het onderwijsmilieu's in MAC-computerklaslokaal in nieuw semester te verhogen, of nieuw tijdelijk systeemmilieu voor test, experiment en gediplomeerd ontwerp toe te voegen.

macmanagementsoftware201702040930.png