OS-Easy Cloud AIO (X86/ARM)

OS-Easy Thin All In One used in computer lab to save space.

OS-Easy Dun allen in één, gecombineerd met OS-Easy E-VDI software, verstrekt een innovatieve manier van Desktop gegevensverwerking — installeer de software en de toepassingen op verre server, dan stel de gevirtualiseerde Desktop aan cliënt op. Goedkoop cliënt zijgebruik. Verdun allen in om fysieke PC aan lagere kosten en met een 96%-machtsbesparingen te vervangen.

cloudclass201702171749.png

OS-Easy Dunne cliëntox07-264 Specificaties::

KleurWhite
OSWindows XP/Windows7/Linux
CPUIntel Celeron dual-core dual-threaded 1037U / 1.8GHz
NIC10/100/1000M adaptive RJ45 interface
Het scherm21.5'; 1920 x 1080,60GHz
HDDBuilt-in  SSD≥64GB
Haven4*USB  ports, 1*VGA port, 1*HDMI port, 1* RJ45 port, 1*audio input port,1*audio output  port
AudioinputMIC input port, 3.5mm diameter
Audio-uitvoer

Speaker output port, 3.5mm diamete

USB: 4 * USB2.0

Ingevoerd VGA1 * VGA interface, the maximum 1920 x 1080, 60GHz
Ingevoerd HDMI1 * HDMI interface, the maximum 1920 x 1080, 60GHz

Beschrijving:

1. Gebruikt als cliënthardware voor superfusioninfrastructuur.

De belangrijkste fabrikanten hebben hun eigen super-fusieproducten gelanceerd, en de belangrijkste markt is voor privécloudplaatsingen. 

Intel had gezamenlijke ontwikkeling met sommige softwarefabrikanten om Wolken Ontvangend product vrij te geven, nemen deze producten volledig voordeel van Intel-bewerkers het open hardwareplatform, en het ontwikkelingsvermogen van Softwarebedrijf, dat een hoogst geïntegreerde hardware en softwareinfrastructuur bereiken, en het is goed voor de specifieke de industriescenario's. 

Nutanix verstrekt super-fusieproducten, hoewel Nutanix-de kernwaarden in de software opnamen, maar Nutanix verstrekt een volledige hardware en softwareintegratie van wolken ontvangende producten.

VMware-de Fusie zette van kracht vorig jaar, eerste vrijgegeven super-fusieprogramma's EVO: SPOOR voor SMB-klanten, dit jaar gelanceerde EVOSDDC voor datacentraklanten op grote schaal.

2. Compatibele OpenStack-wolkenbesturingssysteem en beheerssoftware.

Het is integraal onderdeel voor Cloud Computing-software aan verenigd beheer van de cliëntmachines. Hebben de gegevens verwerkende de productenleveranciers van de heersende stromingswolk hun eigen het beheerssoftware van de ontwikkelingswolk, die heel wat populariteit met OpenStack heeft. Dit open platform van de bronwolkenontwikkeling hielp fabrikanten hun bedrijfssoftware op zijn basis lanceren. 

Aangezien de waarde van het open wolkenbesturingssysteem de bron van OpenStack door meer ondernemingsgebruikers wordt gebruikt, erkend die aan OpenStack-software steun, met bewezen hardwareplatform wordt gecombineerd, een superfusionidee is geworden om integratieoplossingen te bouwen. 

OS-gemakkelijke AIO kan het gemakkelijk compatibele besturingssysteem van de openstackwolk, concentreerden wij ons bij OpenStack-de ontwikkeling van in 2013 als technologierichting. Het ontwikkelde Openstack-wolkenbesturingssysteem kan snel aan OS-Easy AIO gemakkelijk worden geïntegreerd. 

★ producten door 3C-certificatie;

Toepassingen:

OnderwijsComputerlaboratorium, computerklaslokaal, Bibliotheek, Taallaboratorium, Opleidingsruimte op Universiteit, Universiteiten, K12-scholen, Onderwijsmateriaalpost, Dienst van Onderwijs, Ministerie van Onderwijs
FabrikantPC-fabrikant, PC-reseller, systeemintegrator
Commerciële OrganisatiesSupermarkt, winkelcomplexxen op grote schaal, exclusief agentschap, kettingswinkels, verkoop op grote schaal, ster-geschatte hotels, restaurants, reisbureaus, apotheek.
Financiële OrganisatiesBanken, overeen te komen effecten, fondsen, verzekeringsmaatschappijen, pandjeshuizen; Organisaties zonder winstbejag: Telecommunicaties, postkantoren, het ziekenhuis, scholen;
Openbare ruimtenmetro, luchthavens, posten, benzinestations, tolposten, boekhandels, parken, tentoonstellingszalen, stadions, musea, overeenkomstcentra, kaartjesagentschappen, u-markt, loterijcentra; Onroerend goed: Flats, villa's, bureaus, commerciële gebouwen, modelruimten, bezitsmakelaars;
VermaakBioscopen, geschiktheidszalen, de clubs van het land, clubs, massageruimten, bars, koffie, Internet-bars, schoonheidswinkels, golfcursus.

Concurrentievoordeel:

1. Gebruikt als cliënthardware voor superfusioninfrastructuur.

2. Compatibele OpenStack-wolkenbesturingssysteem en beheerssoftware.

201612141728.png

201612141729.png

Succes verhaal

E-VDI in computerklaslokaal van Lage school

Succesvol Geval om Oude PC-Prestaties door E-VDI te verbeteren

E-VDI in Computercentrum van Mijnbouwuniversiteit

Wolkenlaboratorium in Universitaire Informaticaacademie

E-VDI op Polytechnische Universiteit

E-VDI realiseerde Mobiele Desktop in Takcampus van Universiteit