OS-Easy Cloud Class (voor K12)

Productinleiding

2.jpgOS-Easy Cloud Class

gegevensverwerkingstechnologie verstrekt oplossing voor het schoolonderwijs, lessenvoorbereiding en bureau. 

De OS-Easy Cloud Class gebruikt krachtige server als wolken gegevens verwerkend centrum, groen energy-saving apparaat als wolkenterminal. 

De leraren & de studenten kunnen de toepassingsdesktops gebruiken die centraal van wolkenserver worden opgesteld en door wolkenterminals betreden, is de desktopcomputerervaring precies hetzelfde als hoge prestatiespc.

Op deze wijze, kunnen alle computers in klaslokalen, de klaslokalen van verschillende media, de ruimten van de lessenvoorbereiding, en bureau, worden betreden door wolkenterminal om verenigd plaatsing & beheer overal te bereiken, en de middelen van het toegangsonderwijs betrekken.

De componenten van de Cloud Class

virtualdesktop201701211003.png

♦ Hoge prestatiesserver

♦ Wolkenterminal (alle-in-één, wolkendoos + vertoningen, of oude PC)

♦ De OS-Easy software van het wolkenklaslokaal

♦ OS-Easy multimedia die component onderwijzen


De netwerktopologie

Gebruikend OS-Easy Cloud Class om servers te virtualiseren in veelvoudige virtuele bureaubladen, dan de virtuele bureaubladen te leveren aan terminals in computerklaslokaal, bureau, de ruimte van de klassenvoorbereiding, enz. 

Door OS-Easy het beheersplatform van de Cloud Class, kan de leraar (beheerder) wolkenplaatsing en onderhoud, verenigd beheer realiseren, dat voor beheer geschikter en snel is.


virtualdesktop201701211006.png

Waar te gebruiken?

• Computerklaslokaal

Geavanceerde technologie, nieuwe ervaring: door wolk gegevensverwerkingstechnologie te gebruiken.

1. Verbeter het niveau van de campusinformatie.

2. Laag energieverbruik van de terminal. 

3. Het gegeven wordt opgeslagen in de wolk, maakt het eindonderhoud vrij.

4. Breid de levenscyclus van de terminal uit.

5. Sparen kosten, groene gegevensverwerking.virtualdesktop201701211007.png

Multitoepassingen aan verschillende vereisten gemakkelijk om te voldoen: De OS-Easy cloud class steunt om specifiek toepassingsmilieu afhankelijk van verschillende toepassingsvereisten van verschillende kwaliteiten te vormen, en kan taak volgens het geplande plan automatisch uitvoeren. 

Gecombineerd met OS-Easy multimedia die componenten onderwijzen om de het schermuitzending, de studentendemonstratie, elektronische whiteboard, het groepsonderwijs te realiseren, het broodje enz. te roepen.

De rijke multimedia die functies onderwijzen verbeteren het leren van studenten rente.

Efficiënt en geschikt Beheer: betrek beheersplatform goedkeurt B/S-structuur, die de het wolkenserver en virtuele bureaublad leiden en kan handhaven op om het even welke plaats.

Voor systeemflard en software-upgrade, verstrekt het „Één zeer belangrijke update“ functie om efficiënt onderhoud te bereiken; tijdens het dagelijkse onderhoud, kan het ver de terminals ook sluiten en opnieuw beginnen, die zeer de verrichtingsefficiency verbeterden.

virtualdesktop201701211009.png

• De klaslokalen van verschillende media

Exclusieve Desktop, BYODDe OS-Easy Cloud Class steunt om „Persoonlijk bureaublad“ aan elke leraar te verdelen die „Persoonlijk bureaublad“ in om het even welk klaslokaal kan gebruiken.

Het is gelijk aan een draagbare computer, en niet als het traditionele model dat u-Schijf gebruikt om de educatieve software te kopiëren, vermijdend virusaanval.

virtualdesktop201701211010.png

Desktopplaatsing en gecentraliseerd beheer: het platform van het wolkenbeheer keurt B/S-structuur goed, kan het virtuele bureaubladen voor verschillende klaslokalen centraal leiden en handhaven op om het even welke plaats, verminderde zeer de onderhoudswerkbelasting.

virtualdesktop201701211011.png

Veiligheid, Stabiliteit, BYODDe OS-Easy Cloud Class steunt „echt/virtueel systeem“. Wanneer het netwerk wordt onderbroken, kan het het lokale systeem tijdelijk gebruiken, en steunt verenigd plaatsing en beheer van lokale systemen.

OS-gemakkelijke de havenredirection van de wolkenklasse steunt multi naadloze randapparatuur (elektronische whiteboard, camera, u-Schijf, CD-rom) aansluit bij het klaslokaal zich omhoog van verschillende media.

virtualdesktop201701211012.png

• De ruimte van de cursusvoorbereiding, bureau

Login wolkenklaslokaal overalDe os-gemakkelijke wolkenklasse scheidt toepassingsmilieu en eindhardware, kan het softwaremilieu en vereist onderwijzend middelen worden verenigd opgesteld van wolkenserver.

De leraren en de studenten kunnen login Desktop met om het even welke terminal (PC, notitieboekje, tablet, dunne cliënt, nul cliënt, enz.) in het bureau, klaslokaal betrekken, computerzalen, of zelfs thuis dat maakt kunnen de het onderwijsmiddelen overal worden gebruikt.

virtualdesktop201701211013.png

Verbeter de serverbezettingsgraadde gegevensverwerkingsmiddelen van wolkenserver kunnen volgens vereisten worden verdeeld.

Wanneer de middelen niet worden gebruikt, kan het systeem het servermiddel terugwinnen; de gebruiker kan middelen volgens persoonlijke vereisten aanvragen.

When resources are not used, the system can retrieve the server resource; the user can apply for resources according to personal requirements.

Sparen kosten, groene gegevensverwerkingde eindapparatuur (AIO, dunne cliënt, nul cliënt, tablet, enz.) van OS-Gemakkelijke wolkenklasse heeft een zeer lage machtsconsumptie, kan het heel wat elektriciteitskosten voor school besparen elk jaar.

Verhoog de middelen van de wolkenserver om zware toepassingen in Desktop in werking te stellen, geen behoefte om wolkeneindapparatuur te veranderen, en het heeft een langere levenscyclus. 

Bovendien heeft de eindapparatuur geen lawaai.

virtualdesktop201701211014.png

Oplossingsselectie

♦ Cloud terminal selectie

▪ Geadviseerde oplossing één (kostuum voor nieuw-gebouwd computerklaslokaal)

Gebruikend modieuze en lage machtsconsumptie AIO als terminal, en met OS-Gemakkelijke server, de OS-Gemakkelijke software van de wolkenklasse en OS-Gemakkelijke multimedia die software onderwijzen om een gehele oplossing te vormen.

Voordeel: gecentraliseerd beheer, duidelijk milieu, hoge veiligheid. 

▪ Geadviseerde oplossing twee (kostuum voor nieuw-gebouwd computer klaslokaal, bevordering en het herbouwen)

Het gebruiken van de hangende dunne cliënt, LCD, de OS-Gemakkelijke server, de OS-Gemakkelijke software van de wolkenklasse, en de OS-Gemakkelijke multimedia die software onderwijzen om een gehele oplossing te vormen.

Voordeel: nieuwe oplossing en nieuwe ervaring, sparen ruimte, geen lawaai, energie - besparing en milieubescherming.

▪ Geadviseerde oplossing drie (kostuum voor het gebruiken van het oude te bevorderen materiaal en verbouwing)

Het gebruiken van oude PC, OS-Gemakkelijke server, de OS-Gemakkelijke software van de wolkenklasse, en OS-Gemakkelijke multimedia die software onderwijzen om een gehele oplossing te vormen.

Voordeelverbeter algemene prestaties, bescherm bestaande activa, sparen kosten.

Nota: behoefte om oude PC vooraf te testen

♦ De selectie van de cloud server 

om aan de behoeften van verschillende hoeveelheid en verschillend toepassingsmilieu te voldoen, verstrekt de OS-Easy Cloud Class multisoorten OS-Easy servers, OS-Easy cloud terminal, OS-Easy cloud class software, OS-Easy multimedia teaching software om een gehele verhoging te vormen de wolkenserver oplossing van middelen voorziet.

Succes verhaal

E-VDI in computerklaslokaal van Lage school

Succesvol Geval om Oude PC-Prestaties door E-VDI te verbeteren